DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Solidarnost u vreme krize PDF Štampa El. pošta

Naša Služba za pomoć u kući obavlja svoj posao, poštujući sva pravila i preporuke u novonastaloj situaciji vezanoj za sprečavanje širenja virusa Covid19, a u skladu sa mišljenjem Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Na ovaj način, posetama našim korisnicima, koje su u potpunosti sa svim propisima koji uključuju zaštitnu masku, rukavice, mantil, doprinosimo njihovoj zaštiti i smanjujemo njihovu potrebu da napuste svoje domove.

Tokom epidemije korina virusa, u saradnji sa našim saradnicima iz Humanog Srca, a u skladu sa dogovorom sa Radnom grupom za socijalnu zaštitu u periodu vanrednog stanja na teritoriji grada Šapca i Štabom za vanredne situacije, uspešno radimo na isporuci paketa pomoći korisnicima narodne kuhinje na ruralnom području. Umesto kuvanih obroka, po preporuci epidemiologa, našim materijalno ugroženim sugrađanima nose se paketi hrane.

U akciji su učestvovali i naši volonteri, a sve je više naših sugrađana koji se javljaju sa željom da se uključe u naše aktivnosti i na taj način pomognu ugroženom stanovništvu.


#OstaniKodKuce #stayathome #covid19
#pomocukuci
#caritasSabac