DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Konferencija o socijalnoj i dečijoj zaštiti u Beogradu PDF Štampa El. pošta

Dvodnevnoj konferencijI „Unapređenje ljudskih resursa u sistemu socijalne i dečije zaštite“, koja se održava u Beogradu, prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Na konferenciji učestvuje skoro 200 predstavnika vladinih institucija, akademske zajednice, stručnjaka i pružalaca usluga iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije.


 

Konferencija se održava sa ciljem doprinosa jačanju okvira za unapređenje zaštite dece kroz povećan fokus na planiranje, razvoj I podršku radnicima u socijalnim službamau regionu Zapadnog Balkana i predstavlja nastavak saradnje koja je počela konferencijom u Bukureštu koja je održana prošle godine.

Konferenciju je otvorio Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, a u ime UNICEF-a govorila je direktorka Ređina De Dominićis, koja je naglasila da je “postojanje dovoljnog broja adekvatno podržanih i kompetentnih ljudskih resursa noseći stub svakog oblika dečije i socijalne zaštite“.