DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Caritas Šabac na Međunarodnom stručnom skupu o socijalnom preduzetništvu PDF Štampa El. pošta

Na Međunarodnom stručnom skupu „Ekonomsko osnaživanje ranjivih populacija kroz razvoj socijalnog preduzetništva”, u organizaciji Asocijacije “Duga”, a u okviru projekta Erasmus +, koji je održan u Šapcu, naše aktivnosti u oblasti socijalnog preduzetništva predstavljene su kao primer dobre prakse.

O pionirskim koracima u ovoj oblasti, našem iskustvu na polju socijalnog preduzetništva, kao i podršci aktivnostima koju dobijamo kroz različite projekte, među kojima je i evropski projekat “Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva”, koji realizujemo u Bogatiću, govorio je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Nikolić je istakao naše angažovanje u različitim oblastima – od socijalne poljoprivrede, koju razvijamo na imanjima u Bogatiću i Vukošiću, do rada Servisa za pranje i hemijsko čišćenje “Elio” u Šapcu.

Na ovom skupu svoje iskustvo u oblasti socijalnog preduzetništva predstavili su i Antonio Mihajlov, iz organizacije “Subversive fron” iz Skoplja i Saša Tkalec iz Udruženja “” iz Zagreba, a Priručnik za socijalna preduzeća, predstavila je Jelena Zulević, iz Asocijacije „Duga“ iz Beograda.