DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
U Baru nastavljen projekat EARTH PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta EARTH "Empowering young people in Eco- & Agro- Rural Tourism to Help local development“ ekipa Caritas-a Šapca sa svojim volonterima učestvovala je u razmeni mladih organizovanoj od strane Caritasa Barske nadbiskupije. U Crnoj Gori naš tim boravio je u prvoj nedelji septembra, a u tom periodu učesnici su imali prilike da se upoznaju sa primerima dobre prakse razvoja eko i agro turizma u Crnoj Gori, posetili su nekoliko atraktivnih turističkih lokacija.

Organizovne su i radionice na temu eko i agro turizma  u cilju rada na materijalu za promociju ove grane turizma i motivaciju mladih  ljudi.

U toku posete snimani su kadrovi za tutorijal koji će se koristiti u promotivne i edukativne svrhe eko i agro turizma u zemljama učesnicama ovog projekta. Organizacije koje učestvuju u realizaciji projekta su: Caritas Crne Gore, socijalna kooperativa Il Melograno iz Italije, Inovativni centar za mlade sa Kosova, Ararat- Nvo iz Grčke, NVO iz Albanije Famullia ”Shën Luka Ungjilltar” i Caritas Šabac.