DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Naš tim u studijskoj poseti Grčkoj u okviru #Erasmus+ programa PDF Štampa El. pošta

Studijska poseta Grčkoj se sprovodi u okviru projekta "Empowering young people in Eco- &Agro- Rural Tourism to Help local development", koji se realizuje kroz Erasmus+ program koji finansira Evropska unija.


Tema sudijske posete je eko turizam. Putem predavanja eminentnih stručnjaka i praktičara iz Grčke u ovoj oblasti, učesnici studijske posete imaju prikaju da se bliže upoznaju sa ovom temom.

 


U prvim danima posete organizovan je obilazak Atine kroz alternativne turističke ture, uz predstavljanje trenutnih dešavanja u društvu. U narednim danima učesnici ove studijske posete upoznaće se sa konkretnim primerima.

Poslednja dva dana studijske posete Grčkoj, u okviru programa Erasmus+ koji finansira Evropska unija, bila su posvećena konkretnim iskustvima I upoznavanju sa praksom naših domaćina.


Učesnici projekta posetili su Eko farmu u Perivoli sti Vari, bili deo alternativne turističke bajk ture Atinom, a potom I gosti socijalne kuće u naselju Neos Kosmos. U završnici ovog studijskog putovanja predstavljen je način uključivanja migranata u društvo sa posebnim osvrtom na seoski i eko turizam. Upoznavanje sa praksom koja se u ovoj oblasti realizuje u Grčkoj, koristiće nam za dalje unapređenje znanja I iskustava I još bolje rezultate u predstojećim aktivnostima.

 

#Erasmus+ #youthemployment #eco #agroruraltourism