DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Rastu poverenje i broj korisnika - odlična saradnja sa partnerima u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Poverenje povezuje trajno! Andrijana Nešković, koordinatorka naše Službe za pomoć u kući u Bogatiću i Vesna Vasić, socijalni radnik iz Centra za socijalni rad Bogatić posetili su korisnike usluge pomoć u kući u ovom mestu.Poseta je imala više ciljeva, kako utvrđivanje prava na uslugu tako i ispitivanje zadovoljstva korisnika usluge. Zadovoljstvo i komentari naših korisnika potvrda su visokog kvaliteta posla koji obavljamo i usluge koju pružamo.

-  Ovo nam mnogo znači, ništa bolje nisu mogli da urade nego što su nam ovo omogućili. Sve žene su divne, sve tri koje dolaze, nemam reči da kažem. Svaka čast! – kaže osamdesetogodišnji Staniša Damnjanović iz Bogatića, prilikom posete naše Službe i predstavnika Centra za socijalni rad iz Bogatića. Staniša i njegova supruga Radmila su korisnici usluge pomoć u kući.

Poverenje je siguran temelj za kvalitetno obavljanje ove usluge, zato gradimo partnerske i odnose poverenja sa našim kolegama i korisnicima.  -  Zaista moramo biti jako ponosni jer su ljudi prezadovoljni. Najčešće su veoma iznenađeni što ovakva usluga postoji kod nas. Osim što su zadovoljni samim postojanjem ovakve usluge, veoma su zadovoljni načinom na koji se ona pruža. Sve naše koleginice dobijaju samo pohvale koje se odnose na njihovu tacnost, ljubaznost, požrtvovanost, spremnost na saradnju, na to koliko su vredne i predusretljive – kaže Andrijana Nešković, koordinatorka naše Službe u Bogatiću..

Dosadašnja dobra saradnja i partnerstvo, kao i interesovanje korisnika, najbolja su preporuka da paletu svojih usluga u Bogatiću proširimo u narednom periodu.