DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Prezentacija aktivnosti Caritasa Šapca u projektu nemačke organizacije GIZ PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac svoje usluge i aktivnosti predstavio je u okviru novog projekta Program podrške preduzećima koja imaju pozitivan uticaj na mlade - Ekonomski podsticaj za društveni uticaj! Predstavljanje programa Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ. Naša organizacija našla se među dvadesetak društveno odgovornih organizacija sa vizijom, koja podstiče i razvija socijalno preduzetništvo.

 

Ovo je bila prilika da predstavimo svoje usluge Pomoć u kući, Servis za pranje i hemijsko čišćenje, Dnevni boravak za osobe sa intelektualnim poteškoćama i mentalnim smetnjama, kao i socijalnu ekonomiju i našu Avliju održivog razvoja u Bogatiću.


Projekat Podsticanje zapošljavanja mladih, u okviru koga se realizuje Program podrške preduzećima koji imaju pozitivan uticaj na mlade. Program ima za cilj da razvije socijalno preduzetništvo u Srbiji, te je odabrano 21 preduzeće koje će se prezentovati kao dobar primer hrabrih, originalnih, društveno odogovornih organizacija i podržati u okviru ovog programa.