DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Delegacija Caritasa Evrope u poseti Srbije PDF Štampa El. pošta

Delegacija Caritasa Evrope (Caritas Europe) boravila je u radnoj poseti Srbiji.Tokom boravka u našoj zemlji predstavnici Caritasa Evrope posetili su Beograd i Šabac, gde je za njih i njihovog domaćina Miroljuba Nikolića, direktora Caritas Šapca prijem priredio Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca. Socijalna ekonomija bila je u središtu pažnje delegacije Caritasa Evrope, a poseta je realizovana u okviru Programme for Employment and Social Innovation "EaSI" (2014-2020), koji podržava Evropska Unija.

U okviru posete Šapcu predstavnici Caritasa Evrope bili su gosti naše organizacije – posetili su naš Dnevni boravak “Sv. Sofija”, Servis za hemijsko pranje i čišćenje “Elio”, kao i naše imanje u Bogatiću.

Ova poseta bila je prilika da ih upoznamo sa našim primerima socijalne ekonomije u praksi, dosadašnjim iskustvima, projektima koje realizujemo i idejama za dalji razvoj ove oblasti.

 

Ovakve posete, razmena informacija, znanja, iskustava i ideja od velikog su značaja za unapređenje naših aktivnosti i dalji rad naše organizacije.