DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Sa prijateljima iz Italije i na novim projektima PDF Štampa El. pošta

Caritas Šabac ima dugogodišnju uspešnu saradnju i prijateljske odnose sa italijanskim socijalnim kooperativama i udruženjima. Dalje unapređenje saradnje i dogovor oko partnerskih projekata sa C.OS.M., Noncello, Caritas Trst, Caritas Gorizia i partnerima iz razlicitih socijalnih i zdravstvenih
ustanova iz regije Friuli Venezia Giulia, kao i vlasnikom i direktorom firme Vescovini Group u čijem sastavu je SBE Serbia, koja posluje u Šapcu, Federikom Vescovinijem, bili su povod za posetu Miroljuba Nikolića, direktora naše organizacije Italiji.

Bogato profesionalno iskustvo koje naši partneri i prijatelji iz Italije imaju u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite i socijalnog preduzetništva od izuzetnog je značaja za dalje unapređenje kvaliteta naših usluga i razvoj naše organizacije.

Zahvalni smo na dosadašnjom podršci, iskrenom razumevanju i partnerstvu koje imamo sa kolegama i prijateljima iz Italije, uvereni da će novi srdačni susreti doprineti jačanju naših profesionalnih kapaciteta za dobrobit naših korisnika.