DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Hemijsko čišćenje i pranje veša PDF Štampa El. pošta

SERVIS "Elio"

Naziv servisa je Elio, italijanski prevod grčke reči Helios, što znači sunce, zašto tako? Simbolično, mislimo da će preko radnog angažovanja osobe dobiti novi život, da ćemo sunce doneti osobama kojima veš budemo prali bez naplate, te da ćemo nastaviti da zračimo i budemo svetlost za ljude koji žive oko nas...Zašto italijanski prevod? Iz razloga što su mnogobrojni dobročinitelji iz Italije nesebično pomagali u realizaciji ovog projekta.

Servis za hemijsko čišćenje i pranje veša "Elio" je projekat tipa „socijalnog preduzeća“ koje nudi mogućnost za zapošljavanje ženama iz društveno ugroženih grupa, usluge visokog kvaliteta po pristupačnim cenama lokalnoj zajednici i besplatne usluge za osobe iz vurnerabilnih grupa. Kroz projekat Caritas Šabac obezbeđuje usluge hemijskog čišćenja, pranja, sušenja i peglanja veša i čišćenja.

Osnovna ciljna grupa projekta su žene iz ugroženih društvenih grupa, koje se angažuju sa ciljem da se kroz radno angažovanje vrate u društvene tokove, da povrate dostojanstvo i ekonomsku stabilnost. Ostale ciljne grupe su korisnici usluge pomoć u kući i druga stara i invalidna lica koja su socijalno ugrožena a koja nisu u stanju da održavaju higijenu, za koje se usluge obavljaju besplatno.

Ako želite da podržite ovaj projekat donesite svoj veš na hemijsko čišćenje, pranje, peglanje ili sušenje po vrlo prihvatljivim cenama!

Šabac, Cara Dušana 48, tel. 015 342-201, 060 30 65 463
Šabac, Cerska 19, tel. 060 30 65 465