DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Praznici - vreme darivanja PDF Štampa El. pošta

Praznici - vreme darivanja, pre svega, pažnje, a onda, onog što nam je najpotrebnije. Mnogim od naših korisnika to su osnovne stvari - odeća, obuća, nameštaj, drva... A, kako nam je želja da svoj sistem učinimo održivim i korisnim za sve, drva smo sakupili na našim imanjima i podelili ih korisnicima koji nemaju ogreva.

Opširnije...
 
Radionica URADI - kreativno, s ljubavlju PDF Štampa El. pošta

Praznici su lepi jer ih delimo sa onima koje volimo i kojima verujemo – u lepoti druženja i pripadanja je lepota dana koji dolaze. U našem Dnevnom boravku “Sv. Sofija” tako je bilo ovih dana. Uz podršku i pomoć naše drage Dragane Malisic Markovic u okviru umetničke radionice, koja se realizovala u okviru projekta URADI, koji je podržao Grad Šabac, oplemenili smo prostor u kojem naši korisnici provode svoje vreme.

Opširnije...
 
Obuka o komunikaciji sa starima - za više znanja i bolju praksu PDF Štampa El. pošta

Stručne radnice Caritasa Šapca, Dragana Prodanić i Andrijana Nikolić, pohađale su dvodnevnu obuku „Efikasna komunikacija sa starima“, u organizaciji i pod pokroviteljstvom Komore socijalne zaštite. Obuku je vodila Maja Babić, dipl.psihološkinja, a održana je u prostorijama Gerontološkog centra „Šabac“.

Opširnije...
 
Božićna misa i ručak u crkvi Sv. Ane PDF Štampa El. pošta

U crkvi Sv. Ane u Šapcu danas je božićnom misom obeležen Božić, a tim povodom tradicionalno je priređen ručak za naše sugrađane koji su materijalno ugroženi. Poklon paketiće za naše najmlađe priredili su i darivali i ovoga puta naši dragi prijatelji iz Škola Stranih Jezika Premier.

Opširnije...
 
U Bogatiću nastavljen projekat "Zasad za budućnost" PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta "Zasad za budućnost" na našem imanju u Bogatiću danas smo organizovali radionicu na kojoj su učestvovali predstavnici organizacija koje učestvuju u projektu, predstavnici Delta Fondacija , Trag fondacija i facilitator radionice Miloš Antic.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 109