DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Međunarodna konferencija u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

Međunarodna konferencija "Ujedinimo snage da bismo stvorili alternativu negiranoj instituciji ", u okviru projekta "Unapređenje i razvoj usluga uzajednici za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama u Mačvanskom okrugu, održana je danas u Bogatiću, u našoj AVLIJI. Konferenciju su organizovali Caritas Šabac I Komora socijalne zaštite, projekat je finansirala Evropska unija, a realizovali Caritas Šabac, Opština Bogatić, grad Šabac, Konzorcijum socijalnih kooperativa C.O.S.M. iz Italije, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boraćka i socijalna pitanja i uz podršku Ministarstva finansija Republike Srbije.

Opširnije...
 
Potpisan sporazum za novi projekat u Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U Bogatiću potpisivanjem partnerskog sporazuma zvanično obeležen početak realizacije projekta „Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva”. Projekat realizuje Caritas Šabac u saradnji sa opštinom Bogatić i konzorcijumom socijalnih kooperativa C.O.S.M. (Consorzio Operativo Salute Mentale) iz Italije.

Opširnije...
 
Obuka o efikasnom upravljanju projektima u Zagrebu PDF Štampa El. pošta

Tim Caritasa Šapca, predvođen direktorom Miroljubom Nikolićem, prošle nedelje prisutvovao je obuci “Povećajte efikasnosti kombinacijom tradicionalnih i agilnih principa upravljanja projektima”, koja je održana u Zagrebu.


Opširnije...
 
Evropska unija donira više od 4 miliona evra za nove projekte u Srbiji PDF Štampa El. pošta

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu dodeljeni ugovori u okviru projekta “Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”. Više od 3.500 mladih dobija šansu da se aktivnije uključe u tržište rada, da se zaposle, unaprede znanja i veštine, steknu radno iskustvo, preduzetničke veštine, pokrenu svoj posao. U okviru ove grant šeme i naša organizacija dobila je podršku Evropske unije, a dodeli ugovora prisustvovali su šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, državni sekretar Predrag Peruničić, kao i brojni predstavnici udruženja i organizacija. U ime našeg tima u Beogradu na dodeli ugovora bili su Miroljub Nikolić i Ivana Korunić.

Opširnije...
 
Solidarni agrobiznis PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Zasad za budućnost Delta Fondacije predstavnici petnaestak organizacija i udruženja potpisali su Sporazum o saradnji članica mreže „Solidarni agrobizni“. Za koodrinatora mreže izabran je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca, što predstavlja veliko priznanje za njegovo dosadašnje angažovanje na polju socijalnog preduzetništva, kao i potvrdu dobre prakse našeg udruženja.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 6 od 109