DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber Newsletter



HTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Svetski dan mentalnog zdravlja uz Sajam socijalne ekonomije PDF Štampa El. pošta

U našoj Avliji u Bogatiću, u povodu Svetskog dana mentalnog zdravlja održali smo prvu informativna sesiju projekta „Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva“ i Sajam socijalne ekonomije.

Opširnije...
 
Projekat Support life nastavljen obukama o palijativnoj medicini PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta "Support life- Podrži život" na Medicinskom fakultetu u Zagrebu – Centar za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske veštine, održane su obuke na temu osnova palijativne medicine.

Ovim obukama su prisustvovali predstavnici projektnih timova svih partnera, među kojima i tim Caritasa Šapca, predvođen direktorom Miroljubom Nikolićem.


Opširnije...
 
Nastavljen projekat Ersmus+ PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Erasmus + „Empowering young people in Eco & Agro-Rural Tourism that help local development", predstavnici Caritas-a Šabac učestvovali su u radionici o korišćenju i razvijanju web stranice i mobilne aplikacije projekta. Radionica je  organizovana od strane NVO Youth Innovation Center (Inovativni centar za mlade) u Peći. Naš tim boravio je u Peći pet dana, u tom periodu su učesnici uz pomoć IT eksperata imali radionice na kojima su se upoznali sa upotrebom i vođenjem web stranice i mobilne aplikacije kao i pripremom materijala koji ce biti objavljeni.

Opširnije...
 
Veliki skup posvećen mentalnom zdravlju u organizaciji WHO u Trstu PDF Štampa El. pošta

U Trstu je od 23. do 26. septembra održana konferencija “Good Practice Services: Promoting Human Rights & Recovery in Mental Health”.
Konferenciju su organizovali Saradnički centar za istraživanje i edukaciju u oblasti mentalnog zdravlja Svetske zdravstvene organizacije ASUI Trieste i
Svetska zdravstvena organizacija. Tokom konferencije je predstavljen WHO QualityRights Programme, njegova primena u Evropi i širom sveta, kao i nova inicijativa Svetske zdravstvene organizacije za identifikaciju primera dobre prakse zasnovane na zaštiti mentalnog zdravlja u zajednici, koji poštuju prava i promovišu oporavak korisnika.

Opširnije...
 
Studijska poseta PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta “Socijalno preduzetništvo kao sredstvo za borbu protiv socijalne isključenosti i siromaštva” predstavnici Caritas-a Šabac i opštine Bogatić, koji u saradnji sa C.O.S.M.-om iz Italije realizuju projekat, učestvovali su u studijskoj poseti prošle nedelje. Cilj studijske posete je bio da se učesnici upoznaju sa socijalnom ekonomijom i konceptom socijalnog preduzetništva putem predavanja i obilaskom različitih socijalnih preduzeća.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 109