DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

first
  
last
 
 
start
stop

Link

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Subscriber NewsletterHTML format?

Video

Arhiva vesti

Powered by mod LCA

Social Media Links

Facebook
Twitter

Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Dobro došli na prezentaciju Caritas Šabac
Dijalog za mlade PDF Štampa El. pošta

Konferenciji “Dijalog za mlade”, koja je održana u Beogradu, u okviru završne faze programa “Znanjem do posla”, a u saradnji sa projektom “Podsticanje zapošljavanja mladih”, prisustvovao je direktor Caritasa Šapca Miroljub Nikolić.

Opširnije...
 
Caritas Šabac u Erasmus + projektu FULL LIFE PDF Štampa El. pošta

U Firenci je potpisan partnerski sporazum i održan prvi sastanak partnera na projektu "Full life". Projekat se realizuje u okviru Erasmus+ projekta, a finansiran je od strane Evropske unije. U ime naše organizacije ovom sastanku prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor.

Opširnije...
 
Nastavljene obuke na projektu "Support Life" PDF Štampa El. pošta

Tim Caritasa Šapca prisustvovao je II modulu na temu Osnova palijativne medicine koji je, u okviru Interreg projekta prekogranične saradnje Srbija-Hrvatska “Support life – Podrži život” održan u Zagrebu. Edukacija je organizovana na Medicinskom fakultetu, u okviru Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske veštine.


Opširnije...
 
Prezentacija projekta ERAZMUS u školama u Šapcu i Bogatiću PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta Erasmus + „Empowering young people in Eco & Agro-Rural Tourism that help local development", predstavnici Caritas-a Šabac posetili su tri škole. U Šapcu Srednju školu primenjenih umetnosti i školu stranih jezika Premier, a u Bogatiću Mačvansku srednju školu.

Opširnije...
 
Konferencija o socijalnoj i dečijoj zaštiti u Beogradu PDF Štampa El. pošta

Dvodnevnoj konferencijI „Unapređenje ljudskih resursa u sistemu socijalne i dečije zaštite“, koja se održava u Beogradu, prisustvovao je Miroljub Nikolić, direktor Caritasa Šapca.

Na konferenciji učestvuje skoro 200 predstavnika vladinih institucija, akademske zajednice, stručnjaka i pružalaca usluga iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije.


Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 109